Det jordnære og næringslivets kynisme!

Her har du oss!

Vår største og viktigste verdi er det jordnære, vi er alle like, uavhengig av hva vi driver med. Som menneske forventer vi og fortjener vi å bli behandlet med respekt. Den største overraskelsen som møtte meg når jeg startet opp i 2014 var nok næringslivets kynisme. Det ble fort mitt "mantra" å styre unna alt som kunne oppleves som kynisme. Vi sverger til gode løsninger, god kommunikasjon og ett samarbeid bygd for fremtida både med våre kunder og våre samarbeidspartnere. Heldigvis har en ett valg, en kan velge gode, rettferdige og varige løsninger. Her hos oss velger vi samarbeidspartnere og leverandører styrt etter verdier, der hvor vi har ett reellt valg og velger bort monopolistene om vi kan. Det er definitivt greit å vite hvem en tar med seg i krigen! 


Selv om vi utvider og bl.a har 2 avdelinger, en i Kopervik og en på Stord, så er vi fortsatt ett lite kontor i en verden der alt skal være stort og flott. Det der har jeg aldri skjønt, hva er så stort med det å være mange egentlig? Visst har vi "hårete" mål, visst leverer vi ypperste kvalitet og utfører store oppgaver, det skal vi fortsette med, men våre jordnære vesen vil alltid være de første du møter, uansett hvor stor oppgaven er. Vi skal være små og fine vi, det trives vi best med! 


Ansiktet utad, det vi lever av, en utfordring og ett områder som raskt forandrer seg. Det du gjorde for 6 mnd siden blir fort glemt og må gjøres på nytt. Dessverre så tror jeg ofte vi fort kan være mer opptatt av naboen, enn å finne vår egen vei. Ett hårete mål i seg selv å skulle bli best på det som naboen allerede er best på. For oss var det nå dags å endre litt på utseende vårt. Må vite, alle nettsider med respekt for seg selv må da også ha en nymotens "blogg" eller vår såkalla nyhetsside, så her har dere meg, gjør ting jeg ikke kan, næringslivets store gleder! Denne gangen har vi valgt www.lykketegning.no til å gjøre ett lite stykke arbeid for oss, det syns vi gjenspeiler det jordnære i oss og vi som alle andre hadde litt lyst å lage noe som ikke alle andre har. Sant skal sies, det er en større sjanse for deg å treffe oss i en lilla genser med ett smil på lur enn dress og slips, så ja, vi syns det ble akkurat oss, håper du også liker det!  


Vi har i november drevet i hele 5 år, og hvilke gode, svette, nervepirrende og givende år det har vært, jeg ville aldri byttet. Vi har ikke store problemer med å sette oss inn i våre kunders hverdag, vi kjenner barnesykdommene, men syns vi nå kan begynne å si at vi er på vei over de og på vei inn i ungdomsårene. Noe riktig har vi gjort, vi er kommet for å bli!  Mange der ute har fått seg "en engasjert støttespiller" etter at vi startet og det er vi stolte av! Hemmeligheten vår er ikke noe annet enn det enkle jordnære, det blir en hitt, hver eneste gang. Vi skaper størst verdier, sammen med våre kunder! 


0 0
Feed