Åpner nytt avdelingskontor i Haugesund

1 Desember spretter vi champagnen for avdelingskontor nr 2 - Kaigata 1 

 

Selv om teknologien i regnskapsbransjen er i ferd med å ta over for papirene så ønsker vi å være tilstede der hvor våre kunder trenger oss. Å være en engasjert støttespiller krever kunnskap om våre kunder samt god kommunikasjon, vi ønsker å treffe våre kunder i deres hverdag. Det at vi nå etablerer oss i Haugesund har vært i planene våre hele veien, vi ser det som helt naturlig å være lokalisert også her. Vårt satsningsområde er primært på Haugalandet og i Sunnhordland og det å være tilstede i Kopervik, på Stord og i sentrum av Haugesund gjør at vi bedre klarer å være tilstedeværende for våre kunder i hele området. 

 

 

Kaigata 1, ett koselige gammelt hus med sjel og sjøutsikt ut over Smedasundet pusses nå opp til kontorfelleskap. Her fant vi det fremoverlente, positive, varme og  jordnære miljøet som vi var på jakt etter. Sammen skaper vi best verdier! 

 

Kaigata 1 består i dag av bl.a konsulentene i Attrakt, Trafikklærerene i Drive-It, Strømø Digital, Norrein Gruppen, Cato Thorsen m.flere. Tar jeg ikke helt feil så er det nok fortsatt også ett ledig kontor til deg om du trenger ett. 

 

Vi er en smule stolte og gleder oss stort til å kunne ønske nye og gamle kunder velkommen til oss, nå også i Haugesund. 

0
Feed