Hvorfor velger de Laastad Pluss & Minus?

Himmelhyttene

Ni meter over skogbunnen, mellom trekronene, kan du overnatte trygt og komfortabelt i en av dei største tretopphyttene i Norge!

 

Helt fra begynnelsen har Marita vært med oss i byggeprosessen som en støttespiller på regnskap og budsjettering. Når jeg gråt over et sprengt budsjett, kunne Marita trygt fortelle at dette kom til å gå bra.

 

Helt siden søknadsprosessen begynte i 2018 har hun vært med oss, og på dette laget blir hun.

Ekornsæter Blomsterforretning

Vi velger Marita og Laastad fordi det føles trygt. Marita er alltid ærlig med oss og kommunikasjonen flyter lett. Laastad Pluss & Minus tar seg av alt økonomirelatert hos oss, og selv om det var litt skummelt med nytt program i begynnelsen, synes vi nå Powerofficego er enkelt og oversiktlig å jobbe med.

 

Ekornsæter holder til i sørenden av gågata i Haugesund og leverer alt fra buketter til kondolanser og bergravelsesoppsatser.

 

 

Tantrakvinnen

Jeg ble anbefalt av en kamerat om å kontakte Marita i Laastad pluss og minus da jeg ikke klarte å finne en passende regnskapsfører til firmaet mitt.

 

Jeg kan absolutt ingenting om tall og regnskap, og trengte derfor noen som i tillegg kunne snakke «vanlig norsk» til meg på tilbakemeldingene. Ta selvangivelse for meg, og følge med på at firmaet mitt overholder de lover og regler som finnes i Norge.

 

For meg var det skummelt nok å starte opp et enkeltmannsforetak, så det å være så heldig å finne noen som i tillegg kunne svare på  relevante spørsmål og «spille ball» med meg, var bare fantastisk.

Jeg har nå hatt først Marita og så Inger Marie med på «laget mitt» i tre år. I tillegg har jeg også fått med meg en venninne, som nå også bruker Laastad pluss og minus i sitt firma. Og flere blir det nok etterhvert. Avstand og det å bo «på hver sin kant av landet» er jo heller ikke noe problem for dem.

 

Laastad pluss og minus har en unik styrke i at de ER der for deg. Og at de skreddersyr opplegg som passer for akkurat DEG! At de er genuint hyggelige og imøtekommende er en skikkelig god bonus!