Hvorfor velger de Laastad Pluss & Minus?

Hør fra noen som har gjort det!

FØRRE vindu

I over 70 år har Førre levert vinduer og dører av kvalitet. Virksomheten har gått fra å være en lokal tilbyder til en nasjonal leverandør av kundetilpassede produkter over hele landet. Dette er en bedrift som har miljøet i fokus, og som retter søkelys på kortreiste og lokale varer. Som bærekraftig bedrift så de behovet for å oppdatere lønnsprogrammet og digitalisere sine løsninger. Omleggingen av systemene bidro Marita med, og dette er hva de hadde å si om prosessen.

«Vi hadde hørt mye bra om PowerOffice fra våre kunder og kom derfor i kontakt med Marita som kunne bistå med en smidig og enkel overgang. En av grunnene til at vi valgte Laastad Pluss og Minus var jo at de er et lokalt firma som er i nærheten med tanke på oppfølging. Vårt inntrykk av dem er at de er veldig profesjonelle og har gjort hele omleggingsprosessen enkel. Du får et tydelig forhold når du er kunde hos dem, i motsetning til hvis du ringer en helpdesk hvor du bare blir et nummer i rekken.

Vi er fortsatt i en opplæringsperiode hvor vi venner oss til det nye programmet og rutiner, men vi ser absolutt gevinsten av å oppdatere programvaren. Vi vet at det finnes mange mulige systemer der ute, men prosessen med å legge om tror jeg det er få som kunne gjort bedre enn Marita. Det gikk over all forventning! Marita er dyktig, ekspeditt og har et veldig godt humør – det har vært veldig enkelt å samarbeide!»

Rogaland Ressurssenter AS

Vi har opp gjennom årene benyttet ulike regnskapsfirma og programmer, men har nå kommet «hjem». Vi opplever Laastad Pluss og Minus som løsningsorienterte og fleksible, og ikke minst forstår de vårt behov. Vi benytter PowerOffice, og har mulighet til å gjøre deler av jobben selv, og gjennom programvaren har vi alltid full tilgang til oppdaterte data. Vi får også hjelp når vi trenger det, gjerne på kort varsel, og det har stor verdi for oss

Sauda Trafikkskole

Vi har lenge hjulpet Dag Mikal Ramstad med regnskapet. Han driver et holdingselskap som styrer både Sauda Trafikkskole og Gran eiendom. Nylig kjøpte han og hans samboer Susanne Thorgersen også opp Pizzabakeren i Sauda, hvor hun er eier og daglig leder, og Dag Mikal er medeier. Vi er svært takknemlig for dette flotte samarbeidet, og har tatt oss en samtale med Dag Mikal.
«Fra Marita startet opp Laastad Pluss og Minus har jeg med Sauda Trafikkskole vært kunde. Ettersom jeg var tidlig ute, fikk jeg faktisk være testkanin på PowerOffice noe som gav mersmak.
Grunnen til at valget falt på Laastad Pluss og Minus var at jeg tidligere har vært uheldig med regnskapsførere. Jeg ble anbefalt å kontakte Marita fra en annen kjøreskole, og har ikke angret siden. Er det noe jeg lurer på, vet jeg at jeg alltid kan kontakte Marita. Hun yter virkelig god service, som føles personlig og ikke at man bare er “en del av mengden”. Slik som da vi kunne møtes på “Mixen” i Sauda og sparret sammen.
Også da muligheten for Susanne og meg å kjøpe opp Pizzabaker-restauranten dukket opp var Laastad Pluss og Minus god å ha. De har full kontroll over holdingselskap og andre bedrifter. Vi lurte jeg på om oppkjøpet var en god idé. Da vi kontaktet Marita og nå vi gikk gjennom tall og regnskap, fant vi muligheten til at vi kunne investere i et nytt prosjekt. Med hjelp fra Marita og gjengen på Laastad Pluss og Minus går alt knirkefritt og vi vil anbefale deres tjenester på det varmeste.»

Gaffel og Vaffel

“Vi har brukt Laastad Pluss og Minus siden 2016, men rådgivningen hadde vi hatt behov for mye tidligere. Vi bruker de fordi de hjelper oss med rådgivning, kontroll over lønn og ikke minst PowerOffice. Verden ble helt ny etter vi ble introdusert for dette fantastiske instrumentet. Det gir oss en god oversikt og vi kan følge med på alt det daglige helt ned i minste detalj.

Det beste med å bruke regnskapsfører er at de holder orden på alt og kjenner godt til regelverket. Vi slipper å tenke på hva som må sendes inn som årsregnskap, moms osv. Hadde det ikke vært for Therese og Marita tror jeg ikke bedriften vår hadde levd i dag. Under pandemien hjalp hun oss med å holde hodet kaldt og hun hadde full kontroll over situasjonen. Jeg vil virkelig anbefale Marita og Laastad Pluss og Minus videre, de har beina på jordet og er flinke til å se bedriften fra vår side.”

Kulp Bistro

Siden vi startet i 2015 har Kulp Bistro vært lojale kunder hos oss. Bistroen ligger i Sand kommune, ved Riksvei 13. Her serverer de fin og kjempegod mat. Vi takker Terje Bjørndal og gjengen for en flott omtale og vil anbefale deg å ta turen innom Kulp neste gang du er i Ryfylke. 

“Vi byttet over til Laastad Pluss & Minus rett og slett fordi vi falt for slagordet deres “din engasjerte støttespiller” noe som traff midt i blinken hos meg. Det var fint å få en regnskapsfører som forstår seg på små og mellomstore bedrifter, noe som hjelper oss veldig når vi går gjennom “voksesmerter”. Gjengen i Laastad Pluss og Minus er eksperter på å finne smarte og gode løsninger som vi faktisk forstår. Vi setter også veldig pris på å få personlig oppfølging og ha en fysisk person du kan prate med. Kulp bruker Laastad Pluss og Minus fordi tiden ikke rekker til regnskap og andre økonomiske oppgaver, da er det gull å ha Marita i ryggen som kan ta seg av dette. Vi benytter oss av PowerOffice Go gjennom Laastad Pluss & Minus, da det er godt brukervennlig program som dekker våre behov. Vi gikk fra krøllete kvitteringer i lommen til å scanne de underveis rett fra mobilen og da får vi god oversikt og et system som er så enkelt at alle kan bruke det. Marita og gjengen hjelper oss også med å kjøre lønn, fakturering, årsoppgjør og mye mer. Det er veldig betryggende for vi vet at jobben blir gjort ordentlig. Jeg kan sitte å skryte over gjengen i timesvis, men vil også nevne at de var fantastisk hjelp under pandemien. Vi ble introdusert til problemstillinger vi ikke hadde hørt om, men Laastad Pluss og Minus var oppdaterte og kunne hjelpe oss gjennom jungelen av papir og paragrafer. De hjalp oss gjennom permitterings fasen men også hvordan vi skulle søke støttemidler og kompensasjon kommunalt og statlig. Derfor vil vi absolutt anbefale Laastad Pluss og Minus videre.”

TOJJ Holding

Daglig leder i TOJJ Holding, James Persson, har lenge vært en god kunde hos oss. Takk for gode ord og anbefalinger.

«Jeg er veldig fornøyd med Laastad Pluss og Minus fordi de dekker mine regnskapsbehov og gir meg god oversikt da jeg også er medeier i andre selskap. Lover og regler har Marita veldig god kontroll på. Servicen de gir er formidabel da Marita og gjengen gir meg alt jeg trenger, når jeg trenger det. En av de mange grunnene til at jeg vil anbefale Marita og Laastad Pluss og Minus er at de bruker god tid til å virkelig bli kjent med kundene sine. Man føler seg ikke som «kun et ekstra regnskap», for her blir man godt tatt vare på. Det mener jeg er veldig viktig for å få forståelse om hva kunden gjør og ønsker å oppnå, samt for å løse eventuelle utfordringer før det oppstår problemer. Fordelen med å ha egen regnskapsfører er at de ansatte i bedriften får bruke sin dyrebare tid på det de faktisk skal gjøre. La ekspertene ta seg av regnskapet.»

M/S Toya

M/S Toya er en reketråler med fem ansatte, som holder til i Kopervik. De tar også noen oppdrag i Nordsjøen via Norsk Oljevernforening.
“Vi bruker skyløsningen PowerofficeGo til vårt regnskap, hvor Laastad hjelper oss med alt fra A-Å. Og selv om vårt interessefelt kanskje ikke er på teknologien så sørger Laastad for at vi henger med på utviklingen. Vi har vært kunde hos Laastad Pluss og Minus siden 2016, og vi trives godt hos dem, de er lokalt til stede i Kopervik og har en jordnær tilnærming til tallene på et språk som vi forstår.”

Vest Elektro AS

For 5 år siden booket Marit fra Vest elektro AS et møte med oss, etter varme anbefalinger fra familier relasjon. Under møtet fikk Marit luftet ut sin frustrasjon over utfordringer rundt regnskap og sammen satte vi mål og strategi for hvordan vi skulle arbeide fremover. Vi tar oss av alt fra a-å innen regnskap, rådgivning og konsulentarbeid og nå kan Vest elektro AS vise til positive tall etter hardt arbeid de siste årene.

«De har vert avgjørende i denne prosessen både med å være tilstedes og tilgjengelige sammen med å komme med løsninger på hvordan me kunne snu det. God oppfølging, ærlighet og suverent samarbeid er nøkkelord her.»

Du kan lese mer om Vest elektro på Stord her https://vest-elektro.no/

Himmelhyttene

Ni meter over skogbunnen, mellom trekronene, kan du overnatte trygt og komfortabelt i en av dei største tretopphyttene i Norge!

Helt fra begynnelsen har Marita vært med oss i byggeprosessen som en støttespiller på regnskap og budsjettering. Når jeg gråt over et sprengt budsjett, kunne Marita trygt fortelle at dette kom til å gå bra.

Helt siden søknadsprosessen begynte i 2018 har hun vært med oss, og på dette laget blir hun.

Ekornsæter Blomsterforretning

Vi velger Marita og Laastad fordi det føles trygt. Marita er alltid ærlig med oss og kommunikasjonen flyter lett. Laastad Pluss & Minus tar seg av alt økonomirelatert hos oss, og selv om det var litt skummelt med nytt program i begynnelsen, synes vi nå Powerofficego er enkelt og oversiktlig å jobbe med.

Ekornsæter holder til i sørenden av gågata i Haugesund og leverer alt fra buketter til kondolanser og bergravelsesoppsatser.

Tantrakvinnen

Jeg ble anbefalt av en kamerat om å kontakte Marita i Laastad pluss og minus da jeg ikke klarte å finne en passende regnskapsfører til firmaet mitt.

Jeg kan absolutt ingenting om tall og regnskap, og trengte derfor noen som i tillegg kunne snakke «vanlig norsk» til meg på tilbakemeldingene. Ta selvangivelse for meg, og følge med på at firmaet mitt overholder de lover og regler som finnes i Norge.

For meg var det skummelt nok å starte opp et enkeltmannsforetak, så det å være så heldig å finne noen som i tillegg kunne svare på  relevante spørsmål og «spille ball» med meg, var bare fantastisk.

Jeg har nå hatt først Marita og så Inger Marie med på «laget mitt» i tre år. I tillegg har jeg også fått med meg en venninne, som nå også bruker Laastad pluss og minus i sitt firma. Og flere blir det nok etterhvert. Avstand og det å bo «på hver sin kant av landet» er jo heller ikke noe problem for dem.

Laastad pluss og minus har en unik styrke i at de ER der for deg. Og at de skreddersyr opplegg som passer for akkurat DEG! At de er genuint hyggelige og imøtekommende er en skikkelig god bonus!