Hvorfor velger de Laastad Pluss & Minus?

Hør fra noen som har gjort det!

Kulp Bistro

Siden vi startet i 2015 har Kulp Bistro vært lojale kunder hos oss. Bistroen ligger i Sand kommune, ved Riksvei 13. Her serverer de fin og kjempegod mat. Vi takker Terje Bjørndal og gjengen for en flott omtale og vil anbefale deg å ta turen innom Kulp neste gang du er i Ryfylke. 

“Vi byttet over til Laastad Pluss & Minus rett og slett fordi vi falt for slagordet deres “din engasjerte støttespiller” noe som traff midt i blinken hos meg. Det var fint å få en regnskapsfører som forstår seg på små og mellomstore bedrifter, noe som hjelper oss veldig når vi går gjennom “voksesmerter”. Gjengen i Laastad Pluss og Minus er eksperter på å finne smarte og gode løsninger som vi faktisk forstår. Vi setter også veldig pris på å få personlig oppfølging og ha en fysisk person du kan prate med. Kulp bruker Laastad Pluss og Minus fordi tiden ikke rekker til regnskap og andre økonomiske oppgaver, da er det gull å ha Marita i ryggen som kan ta seg av dette. Vi benytter oss av PowerOffice Go gjennom Laastad Pluss & Minus, da det er godt brukervennlig program som dekker våre behov. Vi gikk fra krøllete kvitteringer i lommen til å scanne de underveis rett fra mobilen og da får vi god oversikt og et system som er så enkelt at alle kan bruke det. Marita og gjengen hjelper oss også med å kjøre lønn, fakturering, årsoppgjør og mye mer. Det er veldig betryggende for vi vet at jobben blir gjort ordentlig. Jeg kan sitte å skryte over gjengen i timesvis, men vil også nevne at de var fantastisk hjelp under pandemien. Vi ble introdusert til problemstillinger vi ikke hadde hørt om, men Laastad Pluss og Minus var oppdaterte og kunne hjelpe oss gjennom jungelen av papir og paragrafer. De hjalp oss gjennom permitterings fasen men også hvordan vi skulle søke støttemidler og kompensasjon kommunalt og statlig. Derfor vil vi absolutt anbefale Laastad Pluss og Minus videre.”

TOJJ Holding

Daglig leder i TOJJ Holding, James Persson, har lenge vært en god kunde hos oss. Takk for gode ord og anbefalinger.

«Jeg er veldig fornøyd med Laastad Pluss og Minus fordi de dekker mine regnskapsbehov og gir meg god oversikt da jeg også er medeier i andre selskap. Lover og regler har Marita veldig god kontroll på. Servicen de gir er formidabel da Marita og gjengen gir meg alt jeg trenger, når jeg trenger det. En av de mange grunnene til at jeg vil anbefale Marita og Laastad Pluss og Minus er at de bruker god tid til å virkelig bli kjent med kundene sine. Man føler seg ikke som «kun et ekstra regnskap», for her blir man godt tatt vare på. Det mener jeg er veldig viktig for å få forståelse om hva kunden gjør og ønsker å oppnå, samt for å løse eventuelle utfordringer før det oppstår problemer. Fordelen med å ha egen regnskapsfører er at de ansatte i bedriften får bruke sin dyrebare tid på det de faktisk skal gjøre. La ekspertene ta seg av regnskapet.»

M/S Toya

M/S Toya er en reketråler med fem ansatte, som holder til i Kopervik. De tar også noen oppdrag i Nordsjøen via Norsk Oljevernforening.
“Vi bruker skyløsningen PowerofficeGo til vårt regnskap, hvor Laastad hjelper oss med alt fra A-Å. Og selv om vårt interessefelt kanskje ikke er på teknologien så sørger Laastad for at vi henger med på utviklingen. Vi har vært kunde hos Laastad Pluss og Minus siden 2016, og vi trives godt hos dem, de er lokalt til stede i Kopervik og har en jordnær tilnærming til tallene på et språk som vi forstår.”

Vest Elektro AS

For 5 år siden booket Marit fra Vest elektro AS et møte med oss, etter varme anbefalinger fra familier relasjon. Under møtet fikk Marit luftet ut sin frustrasjon over utfordringer rundt regnskap og sammen satte vi mål og strategi for hvordan vi skulle arbeide fremover. Vi tar oss av alt fra a-å innen regnskap, rådgivning og konsulentarbeid og nå kan Vest elektro AS vise til positive tall etter hardt arbeid de siste årene.

«De har vert avgjørende i denne prosessen både med å være tilstedes og tilgjengelige sammen med å komme med løsninger på hvordan me kunne snu det. God oppfølging, ærlighet og suverent samarbeid er nøkkelord her.»

Du kan lese mer om Vest elektro på Stord her https://vest-elektro.no/

Himmelhyttene

Ni meter over skogbunnen, mellom trekronene, kan du overnatte trygt og komfortabelt i en av dei største tretopphyttene i Norge!

Helt fra begynnelsen har Marita vært med oss i byggeprosessen som en støttespiller på regnskap og budsjettering. Når jeg gråt over et sprengt budsjett, kunne Marita trygt fortelle at dette kom til å gå bra.

Helt siden søknadsprosessen begynte i 2018 har hun vært med oss, og på dette laget blir hun.

Ekornsæter Blomsterforretning

Vi velger Marita og Laastad fordi det føles trygt. Marita er alltid ærlig med oss og kommunikasjonen flyter lett. Laastad Pluss & Minus tar seg av alt økonomirelatert hos oss, og selv om det var litt skummelt med nytt program i begynnelsen, synes vi nå Powerofficego er enkelt og oversiktlig å jobbe med.

Ekornsæter holder til i sørenden av gågata i Haugesund og leverer alt fra buketter til kondolanser og bergravelsesoppsatser.

Tantrakvinnen

Jeg ble anbefalt av en kamerat om å kontakte Marita i Laastad pluss og minus da jeg ikke klarte å finne en passende regnskapsfører til firmaet mitt.

Jeg kan absolutt ingenting om tall og regnskap, og trengte derfor noen som i tillegg kunne snakke «vanlig norsk» til meg på tilbakemeldingene. Ta selvangivelse for meg, og følge med på at firmaet mitt overholder de lover og regler som finnes i Norge.

For meg var det skummelt nok å starte opp et enkeltmannsforetak, så det å være så heldig å finne noen som i tillegg kunne svare på  relevante spørsmål og «spille ball» med meg, var bare fantastisk.

Jeg har nå hatt først Marita og så Inger Marie med på «laget mitt» i tre år. I tillegg har jeg også fått med meg en venninne, som nå også bruker Laastad pluss og minus i sitt firma. Og flere blir det nok etterhvert. Avstand og det å bo «på hver sin kant av landet» er jo heller ikke noe problem for dem.

Laastad pluss og minus har en unik styrke i at de ER der for deg. Og at de skreddersyr opplegg som passer for akkurat DEG! At de er genuint hyggelige og imøtekommende er en skikkelig god bonus!