Sammen skaper vi verdier

Vi har kunden i fokus!

Jordnær - Rådgivende - Effektiv

Laastad Pluss & Minus tilbyr et bredt spekter tjenester innen ordinært regnskapsarbeid og bedriftsrådgivning. Sammen med våre kunder, skaper vi størst og best verdier. Vårt satsingsområde er primært på Haugalandet og i Sunnhordland, men vi har gode tekniske løsninger som gjør at vi kan tilby våre tjenester til hele landet.

Regnskapstjenester

  • Regnskap

  • Budsjett

  • Årsoppgjør

  • Stifting av selskaper

  • Bedriftsrådgivning

  • Konsulenttjenester

Autorisert regnskapsbyrå på Karmøy, Stord og Haugesund

Regnskapskontoret Laastad Pluss & Minus AS startet opp 01.11.2014. Vi er i dag lokalisert på Karmøy, Stord og i Haugesund. Vi er 6 ansatte her hos oss, med over 30 års erfaring, der flertallet er autoriserte regnskapsførere. Vi bistår bedrifter over hele landet med våre regnskapstjenester.

Fleksible avtaler

Vi tilbyr fleksible avtaler, og kan bistå med deler av- eller hele regnskapet. Vi er opptatt av effektiv drift av regnskap og økonomifunksjonen hos våre kunder. Et à jour-ført regnskap gir viktig styringsinformasjon for å ta riktige beslutninger.

Moderne løsninger

Vi bruker moderne løsninger når det gjelder våre bedriftstjenester. Dette gjelder regnskapsføring, budsjettering og årsoppgjør, samt oppstart av selskap, driftsrådgivning og konsulenttjenester.

Høy servicegrad

Vi jobber raskt og effektivt og yter service til en gunstig pris. Vi sørger for god kommunikasjon med kunden og innrapportering til det offentlige i henhold til de avtaler som inngås.

kommunikasjonen din

– Da blir den trygg, enkel og effektiv

Vi gleder oss til å høre fra deg, sammen skaper vi best verdier.